Hondenservice

voor uw hond 

PRIVE BEGELEIDING

Ontspannen wandelen

Bij deze begeleiding help ik u en uw hond bij een goede samenwerking. Ik help u uw hond beter te gaan begrijpen, zo zullen de wandelingen minder stress op gaan leveren.  We zullen gaan werken aan wandelen zonder trekken, het leren herkennen van moeilijke situaties voor uw hond en hoe u deze kan gaan voorkomen. Hierbij is het van groot belang dat uw hond de tijd krijgt om de informatie te verzamelen die uw hond nodig heeft op dat moment. Zo zal u gaan leren om uw hond door moeilijke situaties te begeleiden. U wordt de expert van uw eigen hond.

Dit is niet het enige waar ik u handvatten voor kan geven. 

Hier komen

Is het niet super belangrijk als uw hond losloopt en u wilt dat uw hond bij u komt om wat voor reden dan ook, dat uw hond ten allen tijden bij u komt. Dit kunnen wij op verschillende manieren aanleren. Wij zullen dit op spelende wijs aan gaan pakken.

Zelfbeheersing

Met goede zelfbeheersingsoefeningen helpt u uw hond zijn/haar impuls controle beter te ontwikkelen. Zo zal uw hond in verschillende situaties zich rustiger en beheerster gedragen.

Het is juist de bedoeling om gewenst gedrag aan te leren in plaats van ongewenst gedrag af te leren.

Apporteer begeleiding

Heeft u een jonge jachthond en wilt u met uw hond gaan apporteren. Dan kunt u bij mij apporteer begeleiding krijgen.

We gaan op speelse en recreatieve wijze het apporteren aanleren. Ik zal gebruik maken van de clicheer methode. Met clicheer of clicheer woord.

1 Sessie duurt 45 min.

Heeft u andere vragen of advies nodig bij het samen leven met uw hond?  Kan ik u daar uiteraard ook bij helpen.