Hondenservice 

voor uw hond                       Welkom bij Hondenservice Schipper


Hondenuitlaatservice Schipper is professioneel met het uitlaten van uw hond. Door mijn professionele kennis over hondengedrag en hoe zij communiceren bied ik meer dan alleen een wandeling. 

In een uitlaatservice is er veel meer tijd voor 1 op 1 contact met de honden. We lopen samen als 1 groep. Een knuffel, een snuffel, een run of spel, genoeg te doen tijdens een wandeling. Een lux schoolreisje! En dat doen wij echt samen, ik en de honden. De honden doen dat niet alleen. 

Mijn groepen blijven klein. Zo bestaan de wandelingen uit overzicht, veiligheid en ik steun uw hond daar waar uw hond het nodig heeft.
Er is dan voldoende ruimte voor kwaliteit voor uw hond.

Hoe werkt Hondenuitlaatservice Schipper?

Bij Hondenuitlaatservice Schipper wordt er goed gekeken naar de behoeftes van uw hond. Zo wordt er rekening gehouden dat de wandelingen zo stress vrij mogelijk zullen verlopen. Er is ruimte voor kwaliteit voor uw hond

Hondenuitlaatservice  Schipper bekijkt zorgvuldig welke honden het beste bij elkaar passen en stelt daarop de groepen samen.

Wanneer uw hond nieuw bij een groep komt, zal uw hond niet zomaar in een groep honden geplaatst worden. Dit kan zeer overweldigend en intimiderend zijn voor uw hond. Als eerste zal Hondenuitlaatservice Schipper eerst 2 keer individueel met uw hond gaan wandelen. Zo kan uw hond aan mij, de bus en ik aan uw hond wennen. Wij moeten elkaar gaan vertrouwen en een band opbouwen. Ik ben ten slotte de veilige basis/steun in de groep, ik hoor bij de groep. Ik ben niet alleen hun chauffeur. 

Daarna zal de introductie aan de groep plaatsvinden. Het introduceren aan de groep zal rustig verlopen door steeds 1 hond erbij te laten.

Tijdens de wandelingen kunnen de honden lekker snuffelen, zwemmen, spelen en rennen. Zo wordt uw trouwe viervoeter voldaan weer thuis gebracht.

Uw hond wordt thuis opgehaald en we rijden dan de geplande route om alle andere honden op te halen voor de wandeling. Na de wandeling wordt uw hond weer thuis gebracht. 

Dus bus in ingericht met ruime kennels, zo heeft iedere hond zijn eigen ruimte. Alleen honden die op hetzelfde adres wonen kunnen samen in 1 kennel geplaatst worden. Ook heeft de bus een goed afzuig/ ventilatiesysteem.

De wandelgebieden zijn in de omgevingen Cuijk, Beers, Linden, Grave en Nederasselt.

Wat biedt Hondenuitlaatservice Schipper nog meer?

Hondenuitlaatservice Schipper biedt ook de hondenservice aan, privé begeleiding, coaching voor mens en hond.

Tijdens de privé begeleiding help ik u en uw hond onderanderen bij een ontspannen wandeling, stress vermindering tijdens de wandelingen, uw hond leren de informatie te laten verzamelen die hij/zij op dat moment nodig heeft, hoe honden communiceren, hoe  u met lastige situaties kan omgaan tijdens een wandeling, hoe en wanneer u uw hond het beste kan steunen en belonen.
Spelende wijs het ‘hier’ komen aanleren (wat zeer handig/belangrijk kan zijn in moeilijke situaties), zelfbeheersingsoefeningen of coaching daar waar u het nodig heeft.
Denk ook aan het socialiseren van een pup of herplaatser in deze grote wijde wereld.
Ik ga op een creatieve en positieve manier te werk.
Ook situaties binnenshuis kunnen met de juiste kennis, management en sturing worden opgelost.
Ik helpt u dus op weg om expert te worden van uw eigen hond.

Klik op Contact om contact op te nemen met Hondenuitlaatservice Schipper.

Vakantiedagen van Hondenuitlaatservice Schipper 2020 (dan zijn wij gesloten):

  •  1 jan- 5 jan (kerstvakantie)
  • Goede vrijdag
  • Paasmaandag
  • Koningsdag
  • Hemelvaart
  • Pinkstermaandag
  • 3 aug- 23 aug (zomervakantie)
  • 21 dec - 3 jan 2021 (kerstvakantie)