Hondenservice 

voor uw hond 

EVEN VOORSTELLEN




Ik ben Femke Wijnberge-Gorris, 36 jaar oud, getrouwd, wij hebben een mooie zoon van bijna 4 jaar  en een pasgeboren mooi wondertje (ook een jongetje) die in mei 2020 is geboren. Onze Weimaraner reu genaamd Schipper is 4 jaar oud. Vandaar de naam Hondenuitlaatservice Schipper .
Mijn aller grootste hobby’s zijn honden en het buiten leven. Zo heb ik van mijn 2 grootste hobby’s mijn beroep gemaakt en dat mag ik samen doen met mijn beste vriend Schipper

Ik heb de opleiding kynologisch instructeur afgerond bij het Annorlunda Kynologisch kenniscentrum .
Ook heb ik de opleiding lesgeven jachttraining met de clicker bij het Annorlunda Kynologisch kenniscentrum gevolgd, EHBO voor honden bij de Tinley academie en Tellington Ttouch.
Het Annorlunda Kynologisch kenniscentrum staat onderanderen bekend om het werken met verschillende positieve trainingsmethodes, leerstof over de nieuwste wetenschappen hoe honden leren en de uitgebreide kennis over hondengedrag.
Regelmatig volg ik bijscholing om up to date te blijven in mijn vakgebied.

Naast de uitlaatservice en het privé coachen van mens en hond geef ik ook de Puppy,- Basis,- Vervolg- en apporteer cursussen op Hondenschool Brabant-Limburg in Overloon. 

In de toekomst ga ik mij verder specialiseren als hondengedragstherapeut.

We leven in een nieuw tijdperk om positief met je hond om te gaan. De laatste jaren zijn er nieuwe wetenschappen over hoe honden leren. Door positief te trainen leren honden meer. 

Honden hebben namelijk ook emoties en vanuit die emoties ontstaat bepaald gedrag.
Door goed te kijken naar de lichaamstaal, te begrijpen hoe gedragingen ontstaan kan er dus rekening gehouden worden met de behoeftes van iedere hond, veiligheid wordt gewaarborgd en dat zonder fysieke correcties of intimidatie.

Zo heb ik honden meer te bieden dan alleen een wandeling. Ik bied ze steun daar waar zij dat nodig hebben. Het gaat bij mij om kwaliteit voor de honden. Minder stress, minder angst. Zodat de honden voldaan zullen zijn na een privé begeleiding of na een heerlijke wandeling.

Opleidingen en bijscholing:

  • Kynologisch instructeur, Annorlunda
  • Lesgeven jacht met clicker, Annorlunda
  • Tellington Ttouch
  • Vechtende honden uit elkaar halen en wat dan?, Tinley
  • EHBO voor honden, Tinley
  • Nascholing hoe honden leren, Annorlunda