Hondenuitlaatservice Schipper

Kwaliteit voor jouw hond

EVEN VOORSTELLEN
Mijn naam is Femke Wijnberge-Gorris. Ik ben 35 jaar en getrouwd. Wij hebben een lieve zoon van 2,5 jaar. Onze Weimaraner reu genaamd Schipper is 3 jaar oud.

Mijn grootste 2 hobbys zijn honden en het buitenleven. Er is niets mooier dan dat ik van mijn hobbys mijn beroep heb kunnen maken.

Ik heb de opleiding kynologisch instructeur aan de Annorlunda Campus afgerond. Annorlunda Campus staat bekend dat zij werken met die nieuwste positieve methodes en kennis hebben over de nieuwste wetenschappen hoe honden leren. Zonder te werken met fysieke correcties.

In de toekomst ga ik mij verder specialiseren als hondengedragsdeskundige.

Aan de Annorlunda Campus heb ik ook de cursus lesgeven jacht met clicker afgerond.

Naast de uitlaatservice en de privé begeleidingen geef ik ook de Puppy,- Basis,- Vervolg- en apporteer cursussen op de Martin Gaus Hondenschool Boxmeer-Venray. 

Zo heb ik honden meer te bieden dan alleen een wandeling. Ik bied ze steun daar waar zij dat nodig hebben. We leven nu in een tijdperk dat we kijken naar de behoeftes van de hond, het begrijpen van de lichaamstaal, hoe zij communiceren en om op een positieve wijze met je hond samen te werken, zonder fysieke correcties. Dit staat bij mij op nummer 1. No fears, no stress, just quality time.